، يک آشپز 60 ساله هندي در شهر «الله آباد» ايالت اوتار پرادش اين کشور، 40 سال است که با شيوه اي عجيب آشپزي مي کند.
وي بدون استفاده از قاشق و يا ملاقه، دست خود را در روغن داغ با حرارت 200 درجه سانتيگراد فرو کرده و به راحتي آشپزي مي کند.
اين آشپز معتقد است، کار وي، سرعت عملش در آشپزي را بالا برده، بدون آن که دستش تاول زده و يا آسيب ببيند.
انتشار تصاوير اين آشپز هندي به طور گسترده مورد توجه کاربران شبکه هاي اجتماعي قرار گرفته است.
تصاوير اين آشپز هندي را مي توانيد در زير مشاهده کنيد:




انتهاي پيام/